Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-ΧΟΡΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Δ Ω Ρ Ε Α Ν   Μ Α Θ Η Μ Α Τ Α

A) ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ( ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ )

Με χαρά αναγγέλλουμε ότι, στο Σύλλογο μας αρχίζουν μαθήματα εκμάθησης πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων ( Φιλαρμονικής).
Τα μαθήματα θα γίνονται στον Σύλλογο. Μερκουρίου 10
Οι ενδιαφερόμενοι για την εκμάθηση μπορούν να ζητήσουν αναλυτικές πληροφορίες Δηλώστε το συντομότερο συμμετοχή. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν σε όλους . Για την εγγραφή παιδιών θα πρέπει να το ζητήσουν οι γονείς.

B) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Ο Σύλλογός μας σας προσφέρει μαθήματα παραδοσιακών χορών . Οι πρόβες γίνονται μία φορά την εβδομάδα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρο Αγίου Ελευθερίου (Ντεπώ). Οδός Πλούτωνος.
Οι στολές προσφέρονται από τον Σύλλογο. Στα νέα μέλη παραδίδεται DVD με τους χορούς. Τα μαθήματα και ο στολές είναι προσφορά του Συλλόγου, αρκεί να υπάρχει θέληση όρεξη , μεράκι κι επιθυμία για μια οικογενειακή παρέα.
Διδασκαλία Μαίρη Μουλαλή.
Ειδικά για τους Κερκυραϊκούς- Επτανησιακούς χορούς ενημερώνουμε τις Κυρίες και τους Κυρίους και όλη μας τη νεολαία , ότι οι χοροί μας ,έχουν μία ιδιαίτερη χάρη και ομορφιά , διδάσκονται εύκολα και γρήγορα ,μερικοί δε από αυτούς είναι σπάνιοι και προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 423812 ΚΑΙ 6945 274 679
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.