Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α 
ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.- 

Ο Σύλλογος Κερκυραίων &Φίλων της Κέρκυρας - Β. Ελλάδος «Οι Φαίακες» καλεί τους Κερκυραίους, που σπουδάζουν, εργάζονται, και ζουν στη Θεσσαλονίκη και γενικά στην Β. Ελλάδα, να έλθουν σε επαφή με τον Σύλλογο ,για να συμβάλλουμε όλοι μαζί , ώστε να μεγαλώσει και να δυναμώσει η παρουσία της Κερκυραϊκής κοινότητας στη Β.Ελλάδα.
Κοντά στον Σύλλογο θα έχουν τη χαρά να γευθούν, την κοινωνική συμβίωση και ακόμα ,την αλληλεγγύη και την αγάπη μεταξύ των μελών .Θα τους δοθεί η ευκαιρία
να κουβεντιάσουν για το νησί μας ,το χωριό μας , τα ήθη και τα έθιμά μας, να γιορτάζουμε όλοι μαζί με τραγούδια και ότι άλλο έχει σχέση με την πλούσια και δυνατή λαογραφία μας . Και το σημαντικότερο , να προβάλλουμε τον πολιτισμό την παράδοσή και τον τουρισμό μας και να δυναμώσουμε το Μουσικοχορευτικό και την φιλαρμονική μας. Επίσης να βοηθήσουμε το νησί μας και τους συμπατριώτες μας που έρχονται στη Β. Ελλάδα.
O Σύλλογος χαίρει εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού και έχει επαφές και συνεργάζεται με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς ,με συλλόγους ,σωματεία, επιχειρήσεις κλπ οι συμπατριώτες μας που έρχονται στην Θεσσαλονίκη και θέλουν κάποιες πληροφορίες και γενικά εξυπηρετήσεις η διευκολύνσεις ,να μη διστάζουν να έρχονται σε επαφή με τον Σύλλογο .Επίσης να ενημερώνεται ο σύλλογος για τις εκδηλώσεις και δραστηριοποιήσεις που οργανώνονται από διάφορους φορείς του νησιού μας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Β. Ελλάδα γενικότερα.
ΦΟΙΤΗΤΕΣ 
Οι φοιτητές μας μπορούν να συμμετέχουν και να βοηθούν στις δραστηριότης του συλλόγου, προσφέροντας νέες- φρέσκες και προοδευτικές ιδέες και ακόμα να χρησιμοποιούν τα γραφεία μας , για το αντάμωμα τους την οργάνωση ,την ψυχαγωγία τους και να συμμετέχουν στις ειδικές εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος για τιμητικές διακρίσεις , βραβεύσεις . Και ακόμα με την συλλογική παρέμβαση και βοήθεια να δύνονται λύσεις σε τυχόν ανάγκες ή και προβλήματα τους.
Δυστυχώς η Κέρκυρα είναι η μόνη περιοχή που δεν ενώνονται και δεν οργανώνονται οι φοιτητές. Υπάρχουν σύλλογοι φοιτητών όλων των Νομών .Όμως στην οργάνωσή τους βοηθούν εκτός από τους συλλόγους αποδήμων και οι τοπικοί φορείς και παράγοντες, όπως οι Περιφέρειες ,οι Δήμοι, τα Επιμελητήρια, οι γονείς των φοιτητών και προπάντων οι ίδιοι οι φοιτητές. 
Να σημειώσουμε ότι έχει να ωφεληθεί πάρα πολλά το νησί από την συσπείρωση και τις οργανωμένες δραστηριότητες των φοιτητών μας. Ο Σύλλογός μας έχει τη διάθεση να βοηθήσει για την υλοποίηση του σκοπού. Και μία από τις προτεραιότητες μας και για καλή αρχή, είναι να υποβληθεί αίτημα για την παραχώρηση της «Αίθουσας Τελετών του Αριστ. Παν/μίου Θεσ/νίκης» Για μία κερκυραϊκή γιορτή με Αφιερώσεις, Βραβεύσεις, φιλαρμονικές ,χορευτικά ,χορωδίες .ΚΛΠ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ 
Μερκουρίου αριθ. 10 [ Περιοχή Νομαρχίας –Ντεπό ] Θεσ / νίκη
Τ. Κ. 546 55 ΤΗΛ. & ΦΑΞ. 2310 423812 ΚΙΝΗΤΟ:6945 274 679 
E-MAIL:feakes2000@gmail.com rκαι http:/feakes-thessaloniki.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.