Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΩΜΕΓΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

« Οι Φαίακες »

Μερκουρίου 10, Ντεπό-Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 546 55

Τηλ./Φαξ: 2310-423812 – κιν.: 6945274679

e-mail: feakes@freemail.gr

http:/feakes-thessaloniki.blogspot.com

ΠΡΟΣ: ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τα μέλη του Σύλλογος Κερκυραίων Β. Ελλάδος «Οι Φαίακες» ,στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλουν για την προβολή των πολιτιστικών μας παραδόσεων και την προώθηση του κερκυραϊκού τουρισμού ,εκτός από τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν σ΄ολόκληρη τη Β. Ελλάδα, παίρνουν μέρος και σε διάφορες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

Πρόσφατα πλαισίωσαν ολόκληρο το πρόγραμμα της εκπομπής « Όψεις και Απόψεις» που παρουσιάζει η Δημοσιογράφος Έλσα Αγοραστού στο τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης « ΩΜΕΓΑ T/V» .

Η εκπομπή κράτησε μία ώρα και μεταδόθηκε την 12 Φεβρουαρίου ώρα 5-6 μ.μ και σε επανάληψη την 17 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής παρουσιάστηκαν κερκυραϊκοί χοροί και τραγούδια ,από τα παραδοσιακά συγκροτήματα του συλλόγου.

Στο πάνελ έγινε ευρεία συζήτηση για τις δραστηριότητες του συλλόγου και τονίσθηκε η μεγάλη προσφορά του στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης. Δόθηκαν ακόμα διευκρινήσεις και απαντήθηκαν ερωτήματα σχετικά με τον κερκυραϊκό τουρισμό και την μεγάλη ανατροπή που προσέφερε η Εγνατία οδός σε σχέση με τον χρόνο πρόσβασης στο νησί. Έγινε επίσης αναφορά σε όλες τις εορταστικές κλπ. εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου στη Κέρκυρα.

Εστάλει ακόμη ένα μήνυμα και μια πρόσκληση προς όλο τον κόσμο της Β. Ελλάδας « να επισκέπτονται το νησί που τους προσφέρει οικονομική προσιτή διαμονή και ζεστή οικογενειακή φιλοξενία» .
Επόμενη τηλεοπτική εμφάνιση με τα ίδια θέματα, έχει προγραμματισθεί να γίνει το μήνα Απρίλιο σε μεγάλης εμβέλειας κανάλι της Θεσσαλονίκης.
Ο Σύλλογος επισημαίνει και διαλαλεί προς όλες τις κατευθύνσεις και αρμόδιους φορείς του νησιού . «Προσοχή στις προσφορές μας προς τους Βορειοελλαδίτες» και προπάντων εκτεταμένη ενημέρωση και όχι εφησυχασμός.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.