Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ 
ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 
« Οι Φαίακες »
Μερκουρίου 10 Ντεπό-Θεσσαλονίκη Τ.Κ.: 546 55
Τηλ./Φαξ: 2310-423812 – κιν.: 6945274679
e-mail: feakes2000@gmail.com
http:/feakes-thessaloniki.blogspot.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΓΕΨΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Η ΧΟΡΩΔΙΑ «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ»
Μέλη του Συλλόγου Κερκυραίων Β. Ελλάδος ¨Οι Φαίακες" παραβρέθηκαν στην συναυλία που έδωσε η κερκυραϊκή χορωδία «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ» στην Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής και ήταν αφιερωμένη στο ζεϊμπέκικο τραγούδι. .Ο Σύλλογος «Οι Φαίακες» συγχαίρει τους συντελεστές ,την μαέστρο την ορχήστρα καθώς και το προεδρείο της χορωδίας για την παρουσίαση και την τέλεια απόδοση των τραγουδιών. Ο χώρος της εκδήλωσης ήταν γεμάτος από ντόπιους κατοίκους και πολλούς τουρίστες. Την εκδήλωση οργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και όπως ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρός του «…….η χορωδία ήλθε αφιλοκερδώς…» προφανώς εννοούσε με δικά της έξοδα. Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν μεγάλος και το απέδειξε με τα παρατεταμένα χειροκροτήματα .Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι η Κέρκυρα είναι το νησί της μουσικής.. Δυστυχώς οι διοργανωτές δεν είχαν προβλέψει την κοσμοσυρροή σε κάθε κερκυραϊκή παρουσίαση και είχαν τοποθετήσει μόνο 110-120 καρέκλες γεγονός που ανάγκασε πάρα πολύ κόσμο να παρακολουθήσουν όρθιοι και εκατοντάδες να αποχωρίσουν. Επίσης δεν υπήρχαν προγράμματα ,παράληψη που ευτυχώς καλύφθηκε από την χορωδία με την προσφώνηση του τίτλου και του συνθέτη των τραγουδιών. Παρόν στη εκδήλωση και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Χονδρογιάννης, ο οποίος ήλθε από την Θεσσαλονίκη μετά από τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Τα μέλη 

των Φαιάκων είχαν για λίγο συνομιλία με τον κ. Χονδρογιάννη, ο οποίος είδε θετική την πρόταση του συλλόγου να συμμετάσχει πάλι το Επιμελητήριο με δικό του περίπτερο στη επόμενη έκθεση στην Θεσσαλονίκης. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους συμπατριώτες μας όπως ενημερώνουν έγκαιρα τον σύλλογό μας για κάθε παρουσίαση εκδηλώσεων τους στην Θεσσαλονίκη ,αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Φωτογραφία: ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ 
    ΚΕΡΚΥΡΑΣ     -    ΒΟΡΕΙΟΥ   ΕΛΛΑΔΟΣ 
                      « Οι   Φαίακες »
Μερκουρίου 10 Ντεπό-Θεσσαλονίκη Τ.Κ.:  546 55
       Τηλ./Φαξ: 2310-423812 – κιν.: 6945274679
         e-mail: feakes2000@gmail.com 
         http:/feakes-thessaloniki.blogspot.com          

  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΜΑΓΕΨΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Η ΧΟΡΩΔΙΑ «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ»
Μέλη του Συλλόγου Κερκυραίων Β. Ελλάδος ¨Οι  Φαίακες" παραβρέθηκαν στην συναυλία που έδωσε η κερκυραϊκή χορωδία «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ» στην Ν. Καλλικράτεια  Χαλκιδικής  και ήταν αφιερωμένη στο ζεϊμπέκικο τραγούδι. .Ο Σύλλογος  «Οι Φαίακες» συγχαίρει  τους συντελεστές ,την μαέστρο την ορχήστρα καθώς και το προεδρείο της χορωδίας για την παρουσίαση και την τέλεια  απόδοση των τραγουδιών. Ο χώρος της  εκδήλωσης ήταν γεμάτος από ντόπιους κατοίκους και πολλούς τουρίστες. Την εκδήλωση οργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και όπως ανέφερε στην ομιλία  του ο πρόεδρός του   «…….η χορωδία  ήλθε αφιλοκερδώς…» προφανώς εννοούσε με δικά της έξοδα.  Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν μεγάλος και το απέδειξε  με τα παρατεταμένα χειροκροτήματα .Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι η Κέρκυρα είναι το νησί της μουσικής.. Δυστυχώς οι  διοργανωτές δεν είχαν προβλέψει την κοσμοσυρροή σε κάθε κερκυραϊκή παρουσίαση και είχαν τοποθετήσει μόνο 110-120 καρέκλες γεγονός που ανάγκασε πάρα πολύ  κόσμο να παρακολουθήσουν όρθιοι και εκατοντάδες να αποχωρίσουν. Επίσης δεν υπήρχαν προγράμματα ,παράληψη που ευτυχώς καλύφθηκε από την χορωδία με την προσφώνηση του τίτλου και του συνθέτη των τραγουδιών. Παρόν στη εκδήλωση και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Χονδρογιάννης, ο οποίος ήλθε από την Θεσσαλονίκη μετά από τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Τα μέλη των Φαιάκων είχαν για λίγο συνομιλία με τον κ. Χονδρογιάννη, ο οποίος είδε θετική την πρόταση του συλλόγου να συμμετάσχει πάλι το Επιμελητήριο με δικό του περίπτερο στη επόμενη έκθεση στην Θεσσαλονίκης. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους συμπατριώτες μας  όπως  ενημερώνουν έγκαιρα τον σύλλογό μας για κάθε παρουσίαση εκδηλώσεων τους στην Θεσσαλονίκη ,αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.