Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012Στη φώτο διακρίνονται: ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Καρούμπης , ο Πρόεδρος και o Ειδικός Σύμβουλος του συλλόγου μας Θέμης Παγιατάκης και Γιάννης Καλαιτζόγλου, η Πρόεδρος της σxολικης επιτροπής Ελένη Στούπα και τα μέλη του χορευτικού μας
ι


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Α. ΚΑΡΟΥΜΠΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ
Τις εκδηλώσεις για την αποχαιρετιστήρια γιορτή του 4ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (Κέντρο) πλαισίωσε ο Σύλλογος Κερκυραίων Β. Ελλάδος «Οι Φαίακες» με την χορευτική ομάδα και την ορχήστρα του συλλόγου.

Οι μαθητές ,οι γονείς και πλήθος κόσμου που είχαν κατακλίσει τους χώρους του σχολικού συγκροτήματος απόλαυσαν και χειροκρότησαν τους κερκυραϊκούς χορούς και τα τραγούδια. Ήταν μία πανέμορφη γιορτή που οργάνωσε με πολύ κέφι ο σύλλογος γονέων με πρόεδρο την κερκυραία Ελένη Στούπα. Συγχαρητήρια έδωσαν οι Φαίακες στους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Αντώνης Καρούμπης, ο οποίος είναι κερκυραίος και από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου των Φαιάκων της Θεσσαλονίκης..

Παρόν και ο Πρόεδρος των Φαιάκων Θέμης Παγιατάκης με μέλη του Δ.Σ.

Το ενδιαφέρον των μαθητών και του κόσμου για το νησί των Φαιάκων ήταν πολύ μεγάλο και συνεχώς ρωτούσαν και έπαιρναν πληροφορίες για τον πολιτισμό ,τις παραδόσεις και για τις διευκολύνσεις μετάβασης στο νησί λόγω Εγνατίας οδού και ακόμα ότι η Κέρκυρα είναι ο τόπος που θα μπορέσουν άνετα ,φιλόξενα ,οικονομικά και πολιτισμένα, να κάνουν τις εκδρομές τους και να παραθερίσουν απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού . Οι Φαίακες όπως γίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις, μοίρασα φυλλάδια με πληροφορίες, και φωτογραφίες για την Κέρκυρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.