Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Οι Φαίακες έχουν πληθωρική δραστηριότητα με χορωδία ,χορευτικό,ορχήστρα ,ζωντανεύουν την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο Σύλλογος με την συμμετοχή των παραδοσιακών τμημάτων διοργανώνει εκδηλώσεις και συμμετέχει σ’εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών φορέων στη Βόρειο Ελλάδα ,αλλά και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας ,προσφέροντας σημαντικό έργο.
Μεταφέρεται και προβάλλεται ο γεμάτος πλούτο και ομορφιά λαογραφικός μας θησαυρός και η πολιτιστική κληρονομιά των νησιών του Ιονίου.
Καλούμε να έρθουν κοντά μας όλους όσους  επιθυμούν να μάθουν δωρεάν παραδοσιακούς χορούς,τραγούδια και μουσικά όργανα .Πληροφορίες παρέχονται από το σύλλογο και σε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την Κέρκυρα για τουριστικούς ή άλλους λόγους.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Αναμνηστικές φωτογραφίες από την φθινοπωρινή εκδρομή του Συλλόγου Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Βορείου Ελλάδος "Οι Φαίακες''

Αναμνηστικές φωτογραφίες από την φθινοπωρινή εκδρομή του Συλλόγου Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Βορείου Ελλάδος "Οι Φαίακες'',
που πραγματοποιήθηκε  την 18-19 Οκτωβρίου με προορισμό το Πήλιο 
(Πορταριά-Μακρυνίτσα- Μηλιές ) και την πόλη του Βόλου. Στην εκδρομή συμμετείχε ομάδα 46 ατόμων από μέλη και φίλους του Συλλόγου .Τους εκδρομείς συνόδευσαν μέλη του Δ.Σ.(ο Α΄και η Β΄Αντιπρόεδρος, η Γενική Γραμματέας και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων) καθώς και ο Ειδικός Σύμβουλος στον τομέα των εκδηλώσεων κ. Στράτος Αρχοντής.